Rastislav Búgel Hokej

Zápas plný prestíže: Nitrianski hokejisti zabojujú proti víťazovi nadnárodnej súťaže!

Nitrianski hokejisti začali sériu prípravných zápasov. V druhom z nich čaká na Stavjaňovich zverencov víťaz nadnárodnej súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Zápas plný prestíže: Nitrianski hokejisti zabojujú proti víťazovi nadnárodnej súťaže!
Foto: Rastislav Búgel

Hneď v úvode série prípravných zápasov Nitra ukázala, že myslí prípravu vážne. V prvom stretnutí sa v Nitre predstavil dvojnásobný kazašský majster Irtyš Pavlodar. Zverenci trénera Stavjaňu síce prehrali 3:6, no pozmenený káder ukázal kus hokejového umu.

Druhé stretnutie v prípravnej sérii nebude o nič jednoduchšie. V Nitre sa v piatok 8.augusta predstaví víťaz nadnárodnej MOL ligy – HC Nové Zámky. „Čaká nás duel majstra MOL Ligy s vicemajstrom slovenskej ligy. Uvidíme, ktorá liga bude úspešnejšia, samozrejme, jeden zápas vyššiu kvalitu ťažko preukáže, skôr pôjde o vec radosti a prestíže,“ informuje stránka HC Nové Zámky.

Zaujímavý môže byť zápas aj na tribúnach. Oba tímy to k sebe nemajú ďaleko. Môžeme tak očakávať príchod priaznivcov z Nových Zámkov. Na ľade to však bude zaujímavé. V drese súpera sa predstavia mená ako Erik Čaládi, Albín Podstavek alebo Miro Štefanka. „Nech sa hráči navzájom trochu hecnú. Aj o tom je hokej,“ povedal pre stránku klubu Antonín Stavjaňa, tréner HK Nitra.

Zápas sa uskutoční v piatok 8.augusta o 17:00 hodine. Hrať sa bude tradične na tri tretiny. V bránke sa predstaví talentovaný Igor Cibuľa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM