Rastislav Búgel Hokej

Zabezpečte si miesta na hokejovú extraligu: Kúpou permanentky môžete vyhrať zájazd na Ligu majstrov!

Hokejový klub spod Zobora zverejnil ceny permanentiek na nadchádzajúci ročník hokejovej extraligy. Každý majiteľ permanentky môže navyše získať parádne ceny.

Ilustračný obrázok k článku Zabezpečte si miesta na hokejovú extraligu: Kúpou permanentky môžete vyhrať zájazd na Ligu majstrov!
Foto: Rastislav Búgel

HK Nitra začne s predajom permanentiek 15.júla. Svoju permanentku si budete môcť zabezpečiť počas pondelkov, utorkov, štvrtkov a piatkov od 10.00 hodiny do 14.00 hodiny. V stredu tak budete môcť spraviť v čase od 14.00 do 18.00 hodiny na sekretariáte HK Nitra.

Držitelia permanentiek z minulej sezóny môžu podávať rezervácie do piatka 7. augusta. Od 10. augusta začne voľný predaj permanentiek. „Pre držiteľov permanentiek platí aj prednostné právo pri kúpe vstupeniek na Ligu majstrov,“ informuje HK Nitra.

Ceny vstupeniek sú nasledovné: za permanentku na státie zaplatíme 89 eur, tribúna A a B (III.rad) za 99 eur, tribúna A a B (IV až VI. rad) 149 eur, tribúna B (VII. až XIV. rad) 199 eur a tribúna C (I.-III. rad) 119 eur. „ Nakoľko sa vďaka novým plexisklám zlepšuje v tejto sezóne viditeľnosť na plochu, permanentky sa predávajú už od III.rady,“ informuje HK Nitra.

Pokiaľ si permanentku kúpite od 15. júla do 17. augusta, zaradíte sa do žrebovania o ceny:

  • 1.cena: Zájazd do Skelleftey (ubytovanie, letenka, vstupenka na zápas, takisto absolvovanie celého programu s tímom, hrá sa 27.augusta o 20.00)
  • 2.cena: Zájazd do Liberca (výherca absolvuje s tímom celý program, hrá sa 3.septembra o 16.00)
  • 3.-5.cena: Vstupenka na zápas Nitra – Skelleftea (hrá sa 21.8.o 18.30)
  • 6.-8.cena: Vstupenka na zápas Nitra – Liberec (hrá sa 29.8. o 18.00)
  • 9.-15.cena: Reklamné predmety HK Nitra

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM