Rastislav Búgel Basketbal

Za rozvoj basketbalu na Slovensku: Ľubomír Urban členom výkonného výboru Združenia trénerov!

Nitriansky basketbalový tréner Ľubomír Urban sa ujal novej funkcie. Stal sa členom výkonného výboru Združenia trénerov Slovenskej basketbalovej asociácie.

Ilustračný obrázok k článku Za rozvoj basketbalu na Slovensku: Ľubomír Urban členom výkonného výboru Združenia trénerov!
Foto: Rastislav Búgel

Výkonný výbor Združenia trénerov Slovenskej basketbalovej asociácie má sedem členov. Doterajšiu päticu doplnil nitriansky basketbalový tréner Ľubomír Urban a Steven Tot.

Urban bude mať po novom o „zábavu“ postarané. Ako nový člen výkonného výboru bude mať na starosti tri komisie. Jedná sa o komisiu mládeže, metodiky a vzdelávania a reprezentácie. „Na stretnutí v Nitre sme sa dohodli na spolupráci v združení trénerov. Aj vďaka skúsenostiam a kvalite oboch trénerov chceme prispieť k rozvoju mládežníckeho basketbalu na Slovensku a takisto metodicky podporiť mladých slovenských trénerov. Stevan Tot a Ľubomír Urban sú ochotní pomôcť aj v neľahkej situácii, o to viac si to vážime,“ povedal pre portál basket.sk Ivan Kurilla.

Ľubomír Urban
7
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM