Krimi

Z nitrianskej stanice sa ozýval krik a volanie o POMOC: Ľudí ohrozoval muž so SEKÁČIKOM!

V priestoroch železničnej stanice v Nitre sa odohrala poriadna dráma. Cestujúcich tam okradol muž so sekáčikom na mäso v ruke.

Ilustračný obrázok k článku Z nitrianskej stanice sa ozýval krik a volanie o POMOC: Ľudí ohrozoval muž so SEKÁČIKOM!
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Policajná hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry prechádzala okolo pol jedenástej v noci Staničnou ulicou v Nitre.

Cez spustené okienko začula od koľajiska krik viacerých ľudí. Padali dokonca slová „polícia“ a „pomoc“.

Dal sa na útek

„Vzápätí si policajti všimli jednu osobu, ktorá mala dosť naponáhlo a unikala smerom na autobusovú stanicu. V ceste jej neprekážal ani plot, ten osoba preskočila a z ruky jej v tom momente vypadol sekáčik na mäso. Na miesto práve dobiehala dvojica mužov, ktorí kričali na policajtov, aby ho zadržali, pretože ich práve okradol,“ informuje polícia.

Podľa výpovedí svedkov muž do čakárne železničnej stanice v Nitre vošiel so sekáčikom v ruke a správal sa veľmi agresívne, na čo niekoľko čakajúcich vyšlo von.

Prečítajte si tiež

Ukradol peňaženku

„Potom došlo k roztržke medzi ním a dvomi mužmi, jeden dal útočníkovi pár faciek a druhému pri incidente vytrhol peňaženku s hotovosťou a dokladmi. Poškodení sa za ním rozbehli a náhoda chcela, aby práve okolo išla policajná hliadka, ktorá zasiahla,“ dodáva polícia.

Zadržaný muž nafúkal 0,98 promile: „Vec bola vyšetrovateľom PZ ďalej riešená ako prečin krádeže v súbehu s prečinom výtržníctva.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

NÁHODA BOLA OPÄŤ RAZ REŽISÉROM MALEJ EPIZÓDY. NAŠI KOLEGOVIA V NEJ HRAJÚ PODSTATNÚ ÚLOHU 🎬👮🏻‍♂️👮🏻‍♂️ Policajná hliadka...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Tuesday, December 27, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM