Rastislav Búgel Krimi

ZÁBERY Z KAMERY: Z účtu zmizli stovky eur, táto žena s ukradnutou kartou manipulovala

Z Fiatu Punto mal niekto odcudziť kabelku spolu s bankomatovou kartou. Následne z účtu bolo neoprávnene vybraných až 400 eur. Polícia má zábery z bankomatu a hľadá neznámu ženu, ktorá s ukradnutou kartou manipulovala.

Ilustračný obrázok k článku ZÁBERY Z KAMERY: Z účtu zmizli stovky eur, táto žena s ukradnutou kartou manipulovala
Foto: Rastislav Búgel

Ešte v októbri minulého roka mal niekto na parkovisku pred obchodným domom na Fatranskej ulici v Nitre ukradnúť z odparkovaného Fiatu Punto kabelku spolu s peňaženkou. V tej sa mala nachádzať bankomatová karta. „Prostredníctvom nej vybrala neznáma osoba z bankomatu sumu 400 eur,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Trestné stíhanie

Vyšetrovateľ v prípade vedie trestné stíhanie. „Vo veci pre prečin neoprávneného vyrobenia a používania cudzieho platobného prostriedku, elektronických peňazí, alebo inej platobnej karty,“ povedala Čuháková.

Zábery z kamery

„Polícia žiada verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti neznámej ženy na záberoch, ktorá s ukradnutou kartou manipulovala,“ informuje hovorkyňa Čuháková. Zábery si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Informácie k totožnosti osoby na záberoch je možné podať telefonicky na čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare.

Bankomat
5
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM