Rastislav Búgel Hokej

Vzbura fanúšikov pre nové dresy: Červená nie je naša!

Hokejový klub HK Nitra si pre svojich priaznivcov pripravil jednu výraznú novinku. Je ňou séria dresov v ktorých hokejisti nastúpia na prípravné zápasy. Nový design však spustil nebezpečnú lavínu nevôle.

Blížiace sa prípravné zápasy dávajú tušiť, že hokejová sezóna je už za dverami. Hokejový klub si tak pripravil jedno prekvapenie. Novinka v podobe nových dresov však vyvolala množstvo otáznikov. Nové dresy pripomínajú pred pár rokmi predstavené retro dresy. Rovnako vyvedený nápis na hrudi a podobný design. Do očí každého Corgoňa však bije najmä ich farba. „Červená predsa nie je naša!“ vravia pobúrení hokejoví priaznivci.

„Bude to experiment, no zároveň niečo pre historikov, či pamätníkov,“ stojí na oficiálnej stránke klubu. Je pravdou, že Nitra ešte pred pár rokmi nastupovala na ľad v červených prilbách. Hlbšie do histórie bielo-modrej Nitričky by sme museli zájsť, keby sme hokejistov chceli vidieť v červených dresoch. Historické prepojenie je zrej** „Bielo modrá je naša farba a tá nech aj ostane!mé, no nitriansky skalný pozná tú svoju Nitričku ako bielo-modrý klub. Pome Nitra…“**reaguje jeden fanúšik na facebooku pod fotografiou dresu. Už niekoľko rokov je práve táto kombinácia tou, čo robí z hokejového klubu a fanúšikov jednu veľkú bielo-modrú rodinu.

Celý design dresu si môžete pozrieť po kliknutí na obrázok pod článkom ;)

V rozpise prípravných zápasov nastalo niekoľko zmien! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.139822_PREH­LAD:-Zmeny-v-pripravnych-zapasoch-HK-Nitra]Pozrite si kompletný prehľad prípravných stretnutí TU![/link] **Pod Zoborom skúšajú aj kanadského útočníka. **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.139646_Pod-Zoborom-skusaju-aj-kanadskeho-utocnika]Viac sa dozviete TU![/link]

foto: facebook.com/hk nitra

cerveny_hokejovy
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM