Monika Földešiová Od Vás

VÝZVA: Pomôžte splniť sen

Každý z nás sa občas musí spoľahnúť len na pomoc od druhých. Niekto sa ocitne vo finančnej tiesni, iný je závislý od pár kvapiek krvi, druhí si len túži splniť sen. Dôvody sú rôznorodé. A jeden z týchto prípadov je aj Janko Borecký z Nových Zámkov.

Janko bol pred nedávnom Výkonným výborom Slovenského zväzu karate nominovaný na Majstrovstvá sveta v Malajzii. Tie by sa mali konať v polovici októbra 2011.// „Každý z účastníkov si musí svoj účastnícky poplatok zaplatiť sám, inak nemôže vycestovať,“// informuje jeho otec. V sume 1.350 eur majú súťažiaci zahrnutú cenu letenky, transfery i ubytovanie. „Nenachádzame sa v priaznivej finančnej situácii, to však teraz asi nikto, ale Janko už na sebe tvrdo pracuje 9 rokov. Je to vrcholná súťaž v karate a koná sa každé 2 roky. Ťažko povedať, či bude o 2 roky ešte zdravý a v takej forme, ako dnes,“ vysvetľuje situáciu pán Borecký. Chlapec navyše v čas majstrovstiev oslávi svoje prelomové 15. narodeniny. „Bol by to pre neho úžasný darček, byť tak ďaleko vo svete,“ vraví hrdý otec. Rodina sa už pokúsila zohnať sponzora po svojich známostiach, každý však argumentuje nepriaznivou situáciou v oblastí financií.

**Aj pomocou našej VÝZVY by sme chceli osloviť firmy a spoločnosti, ktoré by boli ochotné zasponzorovať chlapca a dopomôcť tak nielen k splneniu Jankovho sna, ale aj k zviditeľneniu nášho Slovenska v oblasti karate. ** V prípade seriózneho záujmu Vám viac informácií poskytneme na nitra@global24.sk (nitra@global24.sk)

Vopred ĎAKUJEME

Foto: Nominačný list na MS v karate v Malajzii

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM