Tlačové správy

Využite zlacnené škridly od Tondachu na rekonštrukciu strechy

Strechu lacnejšiu až o 40% môžu mať stavebníci, ktorí využijú letnú zľavu spoločnosti Tondach Slovensko, s. r. o. na vybrané druhy pálenej keramickej škridly. V akciovej ponuke sú štyri druhy škridiel - Bolero, Samba, Twist, Bravura.

Ilustračný obrázok k článku Využite zlacnené škridly od Tondachu na rekonštrukciu strechy
Zdroj: Dnes24.sk

Škridly sú vhodné tak pre novú výstavbu, ako aj na rekonštrukcie striech. Letné zľavy potrvajú pre zákazníkov do konca augusta 2014. Informoval o tom konateľ spoločnosti Tondach Slovensko, s.r.o. Vladimír Šablica.

,,Zľavnená ponuka výrobkov je určená pre konečných spotrebiteľov, zľavy dosahujú výšku až 40% a trvajú do konca augusta. Konkrétna výsledná cena a výška zľavy je pre rôzne druhy škridiel rôzna a preto je potrebné, aby sa spotrebitelia informovali na ceny priamo u našich zmluvných partnerov, alebo obchodných reprezentantov. Akciové škridly Bolero, Bravura, Samba, Twist sú vhodné pre rekonštrukcie, nadstavby, prestavby, ale aj na novostavby pri šetrení nákladov, a to práve pre ich vlastnosť, ktorou je posuvnosť,“ konštatoval V.Šablica.

Ďalej poukázal na to, že vysokokvalitná keramická škridla Bolero je dostupná v akciovej cene 7,10 Eur za m2. Vo veľkom „XXL“ formáte výrazne znižuje náklady na montáž krytiny. ,,Vhodná je už od sklonu strechy 24° bez debnenia. Pre možnosť posuvu je ideálna na rekonštruk¬cie, ale aj novostavby. Nízka hmotnosť dovoľuje položiť škridlu aj na starý dom. Krytiny z iných materiálov môžu iba ťažko konkurovať jedinečným vlastnostiam keramiky, akými sú extrémna odolnosť voči vplyvom počasia, vysoká pevnosť, nízka hmotnosť, farebná stálosť a ďalšie. Touto škridlou dosiahnete bezkonkurenčné výhody za skvelú cenu. Naproti tomu Bravura, teraz v cene 8,50 Eur za m2, sa rozmerovo zhoduje s tradičnými škridlami, ale je kvalitnejšia a presnejšia. Jej výhodou je jednoduchá montáž, možnosť výmeny i bez zmeny latovania predstavuje výrazné zníženie nákladov. Tvar tejto škridly dodá vášmu domu moderný vzhľad a keďže má malý formát, je vhodná aj na menšie strechy. Je ideálnou náhradou za plechovú, alebo betónovú krytinu,“ povedal V.Šablica.

Dodal, že zákazníci majú možnosť bezplatne využiť poradenskú službu Tondachu. Stačí zavolať na bezplatné číslo 0800 500 330 a dohodnúť si doma návštevu špecialistu.Pri­nesie si so sebou vzorky a poradí s výberom vhodnej krytiny na dom spolu s originálnym príslušenstvom, ako poistná hydroizolačná fólia, protisnehový systém, odvetranie a presvetlenie strechy. Zároveň zameria strechu, vypočíta spotrebu materiálu a navrhne Vám najlepšie riešenie rekonštrukcie.

Všetky krytiny od Tondachu sú odolné voči agresívnym vplyvom počasia- vetru, dažďu, mrazu, slnečnému žiareniu, návalom snehu, či zásaditým a kyslým látkam v ovzduší. Zároveň spĺňajú najprísnejšie európske normy, vyznačujú sa pevnosťou keramickej väzby a tlmia hluk. Predpokladaná životnosť modernej pálenej škridly je cca 100 rokov. Preto Tondach® poskytuje na svoje výrobky až 33 ročnú záruku. Mimoriadna kvalita škridiel Tondach® je daná najmodernejšími technologickými postupmi, kvalitnými surovinami, výnimočným spôsobom spracovania a náročnou technikou vypaľovania nad 1000°C. Kvalitné prírodné suroviny garantujú harmóniu s prostredím, dlhú životnosť a bezkonkurenčnú stálu farebnosť škridiel Tondach®.

TONDACH Slovensko, s. r. o. Stupava je hlavným výrobcom a najväčším slovenským predajcom striech z pálenej keramickej škridly. Je aj tvorcom strešných riešení pre novostavby a rekonštrukcie s kompletným keramickým príslušenstvom a doplnkami. V SR poskytuje bezplatne odborné poradenstvo, zameranie striech a výpočty spotreby materiálu. Firma je súčasťou rakúskeho koncernu TONDACH Gleinstätten AG, vedúceho výrobcu keramických škridiel v strednej a južnej Európe.

Viac informácií na www.tondach.sk a www.najlepsiastrecha.sk

Využite zlacnené škridly od Tondachu na rekonštrukciu strechy
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM