Rastislav Búgel Rôzne

Výstavy a veľtrhy: Tieto podujatia pripravuje Agrokomplex na rok 2014!

Svadobné dni a všetko pre dokonalú svadbu otvoria koncom januára budúcoročnú výstavnícku sezónu na výstavisku Agrokomplexu v Nitre. Výstavisko plánuje niekoľko rôznych výstav.

Ilustračný obrázok k článku Výstavy a veľtrhy: Tieto podujatia pripravuje Agrokomplex na rok 2014!
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

V polovici februára sa uskutoční výstava vykurovacej techniky Aqua-Therm. V termíne od 11. do 16. marca pripravilo výstavisko výstavu Nábytok a bývanie, ktorá patrí k najnavštevo­vanejším výstavám. Posledné marcové dni budú patriť rybárom a poľovníkom, pre ktorých je určená kontraktačno-predajná výstava Rybárstvo a poľovníctvo.

Aj stredné školy

Koncom apríla sú pripravené výstavy Domexpo, Solaris a jarná Gardenia. Vzápätí po ich skončení ich vystrieda výstava stredných odborných škôl a stredísk praktického vyučovania Mladý tvorca. Máj bude už tradične patriť strojárom, ktorí sa predstavia na medzinárodnom strojárskom veľtrhu. Výrobcovia strojov, nástrojov, zariadení a technológií obsadia nitrianske výstavisko v termíne od 20. do 23. mája.

Tradičný veľtrh

Výstavnícku sezónu v druhej polovici roka odštartuje tradičný poľnohospodársky a potravinársky veľtrh Agrokomplex, ktorý bude v budúcom roku od 21. do 24. augusta. Spolu s ním sa na výstavisku uskutoční Národná výstava hospodárskych zvierat, Živnostenské trhy, Coopexpo, Regióny Slovenska, výstava obnoviteľných zdrojov energií a farmárske trhy. Posledný septembrový deň sa na Agrokomplexe stretnú výrobcovia a predajcovia strojov, nástrojov, zariadení a materiálov pre drevospracujúci priemysel. Výstava Lignumexpo spolu s medzinárodnou lesníckou výstavou potrvá do 3. októbra. Vyvrcholením budúcoročnej výstavníckej sezóny bude Autosalón, ktorý je naplánovaný v termíne od 16. do 19. októbra.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM