Rastislav Búgel Basketbal

Vysoká prehra basketbalistov v Komárne: Nitra dostala poriadnu nakladačku

Nitrianski basketbalisti sa zápasom v Komárne rozhodne chváliť nebudú. Od svojho regionálneho súpera dostali poriadnu nakladačku.

Ilustračný obrázok k článku Vysoká prehra basketbalistov v Komárne: Nitra dostala poriadnu nakladačku
Foto: Rastislav Búgel

Nitriansky basketbalový klub cestoval do neďalekého Komárna v oklieštenej zostave. Do zápas dokonca nezasiahol ani nitriansky kapitán Vido. Na palubovke videli diváci exhibíciu domáceho celku. Nitra sa už od úvodu nedostala takmer k ničomu a to sa pretavilo aj do skóre. Po polovici stretnutia bol stav hrozivý 67:38 z pohľadu domáceho klubu.

Ani ďalší priebeh nepriniesol zlepšenie zo strany Nitry. Hráči strácali množstvo lôpt, nepremieňali ani to málo šancí, ktoré si vypracovali. Zverenci trénera Urbana tak napokon na záver roka prehrali rozdielom triedy.

„Od prvého hvizdu a úvodných akcií bolo jasné, aký bude konečný výsledok. Domáci mali jednoznačne navrch, v podstate sa to ťahalo počas celého priebehu stretnutia. Hrali dôsledne, agresívne v obrane, získavali lopty, my sme stratili 33 lôpt, čo je strašné číslo. Súper hral v pohodovom, vianočnom rytme až do víťazného konca,“ povedal po zápase pre stránku klubu Ľubomír Urban, tréner MBK SPU Nitra.

MBK Rieker Com Therm Komárno – MBK SPU Nitra 121:68 (34:11, 33:27, 28:13, 26:17)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM