Lucia Lauková Šport

Vyrazte si počas prázdnin na ľad: ROZPIS verejného korčuľovania v Nitre

Aj keď počasie nie je vonku zrovna lákavé, doma s deťmi sedieť nemusíte. Zisťovali sme, kedy sú pre verejnosť sprístupnené ľadové plochy v Nitre.

Ilustračný obrázok k článku Vyrazte si počas prázdnin na ľad: ROZPIS verejného korčuľovania v Nitre
Zdroj: TASR

Jarné prázdniny v Nitre môžete stráviť aj na korčuliach. Vybrať si môžete Hokejovú halu na Klokočine alebo Zimný štadión.

Korčuľovanie na „zimáku“

Vedľajšia plocha Nitra Arény bude k dispozícii aj cez týždeň. V stredu 7. marca dokonca tréneri MMHK Nitra poskytnú zdarma školu korčuľovania pre deti do 8 rokov. Korčuľovať sa budete môcť počas nasledujúcich dní až do soboty v čase od 15.30 do 17.00 a v nedeľu medzi 12.30 a 14.00. Ako uvádza HK Nitra na svojom webe, deti do 15 rokov majú korčuľovanie zdarma. Dospelí zaplatia symbolické 1 euro.

Hokejová hala

Ľad si budete môcť užiť aj na Klokočine, kde na verejné korčuľovanie bude vyhradená plocha už len v stredu 7. marca v čase od 12.00 do 14.00 h. Cez víkend sa bude v Hokejovej hale konať Slovenský pohár v krasokorčuľovaní, takže verejné korčuľovanie nebude. Za verejné korčuľovanie Klokočine zaplatia dospelí na vstupnom 2 eurá, detí 1 euro.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM