Lucia Lauková Kultúra

Vyberte sa na divokú party: Nový klip kapely Sematam vám rozvlní boky!

Výborný počin od kapely Sematam, ktorý vás fantasticky naladí. Je sa na čo pozerať ale hlavne je aj čo počúvať! Veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Vyberte sa na divokú party: Nový klip kapely Sematam vám rozvlní boky!
Zdroj: Dnes24.sk

Prichádza horúca novinka od skupiny Sematam z Nitry. Videoklip k piesni s názvom Pome rockovať, vás zavedie na skvelú párty a prerozpráva dej jedného večera. Výborný groove piesne vás dostane a naladí na príjemný večer. Hneď dostanete chuť vybehnúť do mesta s partiou kamarátov.

Do tanca

Marek Kutnár, spevák kapely Sematam nám priblížil pieseň a natáčanie videoklipu. „Mala by to byť skladba tanečná, určená ako inak na párty a pre zábavu. Preto sme sa snažili spraviť aj zábavný klip. Ten zobrazuje rozdiely v sexuálnom správaní žien a mužov,“ opísal videoklip spevák Marek.

Facka reality

Aj keď sa najskôr zdá, že chalanom sa v balení veľmi nedarí, ako to už býva zvykom, všetko sa zmení, keď chalani vystúpia na pódium a ženy zistia, že sú to muzikanti. „V tom momente všetky odmietavé šťukajdy menia svoj názor a začínajú mať o muzikantov záujem,“ dodáva Kutnár. „V závere však prichádza krutá facka reality, kedy dochádza k uvedomeniu, že môžeme byť akýkoľvek umelci, čávo s fárom nás aj tak vždy prebije“ uviedol Marek.

Zaujímavosťou je, že klip sa natáčal, v dnes už neexistujúcom, Pifa bare. Ako informoval spevák skupiny,„Natáčanie klipu a koncert bola jedna z posledných akcií klubu. Veľmi pekne im ďakujeme za pomoc,“ dodal spevák Marek zo skupiny Sematam.

Foto: Sematam

Vyberte sa na divokú party: Nový klip kapely Sematam vám rozvlní boky!
1
Galéria
Vyberte sa na divokú party: Nový klip kapely Sematam vám rozvlní boky!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM