Lucia Lauková Rôzne

Vtipné VIDEO študentov z Nitry: Únos triednej knihy inšpirovaný kultovými filmami

Povinnosť uniesť triednu knihu si splnila aj trieda geodetov Strednej priemyselnej školy v Nitre. Inšpirovali sa pri tom filmami, ako Muži v čiernom či Forrest Gump.

Ilustračný obrázok k článku Vtipné VIDEO študentov z Nitry: Únos triednej knihy inšpirovaný kultovými filmami
Zdroj: YouTube.com

Maturanti IV.E Strednej priemyselnej školy v Nitre odbor Geodet, majú za sebou milú povinnosť, ktorou je Únos triednej knihy. Aj oni poňali túto stredoškolskú aktivitu po svojom. Nechali sa inšpirovať kultovými filmami, ako Muži v čiernom, Forrest Gump a nechýba ani postava z filmu Jumper, teda Skokan.

Študentom sa podarilo zapojiť aj ich triednu učiteľku, ktorá v úvode videa karhá svojich žiakov za ich meškanie na hodiny. Ako ospravedlnenie používajú žiaci staré dobré výhovorky, typu zaspal som či meškal mi autobus.

Triednej knihy sa ako prví zmocnia Muži v čiernom, ktorí si ju vyzdvihnú na bicykloch. S vážnou tvárou vymažú triednej učiteľke pamäť a urobia z nej cisárovnú, ktorá rada pečie.

Následne sa vo videu objaví aj známe scéna z filmu Forrest Gump. Potom sa už triedna kniha dostáva do rúk Skokana, bezdomovcov aj mafie. Celú situáciu sa snaží zachrániť ich spolužiačka Daniela Stančeková. Nakoniec rozhodne o osude triednej knihy sama triedna učiteľka, teda pardon cisárovná.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM