Krimi

Vražda v štádiu pokusu! Policajti obvinili muža, ktorý v Nitre DOBODAL svoju priateľku

V prípade brutálneho útoku, ktorý otriasol slovenskom, nastal posun. Vyšetrovateľka vzniesla obvinenie.

Ilustračný obrázok k článku Vražda v štádiu pokusu! Policajti obvinili muža, ktorý v Nitre DOBODAL svoju priateľku
5
Galéria

V utorok (11. júla) zasiahol Slovensko prípad brutálneho útoku. „Polícia v Nitre prijala krátko popoludní oznámenie o incidente, ktorý sa odohral na Poľnej ulici v Nitre. Policajné hliadky zistili, že na mieste sú dve zranené osoby, pričom pravdepodobne muž bodol viackrát ženu a napokon raz aj seba,“ povedala pre Dnes24.sk krátko po čine nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Zaútočil na ňu v aute

Podľa TV JOJ mal 39-ročný muž v aute Transporter dobodať svoju 32-ročnú priateľku. 8– až 10-krát ju mal bodnúť do oblasti tváre, krku a hrudníka. Následne mal zbraň obrátiť proti sebe: „Žena ešte vybehla z auta a volala o pomoc. Okoloidúci zavolali pomoc. Muž sa údajne bodol do oblasti brucha.“

„Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc dvom zraneným ľuďom. Po ošetrení ich oboch s viacerými bodnými poraneniami previezli do nemocnice,“ povedala pre TASR hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Padlo obvinenie

V prípade aktuálne nastal posun, keď polícia začala trestné stíhanie a obvinila podozrivého.

„Vyšetrovateľka Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Nitre obvinila podozrivého 39-ročného muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Zároveň bol spracovaný podnet na návrh na väzobné trestné stíhanie obvineného. Doposiaľ vykonávaným vyšetrovaním nebolo zistené, že by sa obvinený voči poškodenej v minulosti dopustil násilného konania,“ prezradila nitrianska polícia s tým, že žena a aj podozrivý muž sú mimo ohrozenia života a naďalej sú vykonávané procesné úkony.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Polícia uzavrela cestu pri pekárňach v Nitre
5
Galéria
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM