Lucia Lauková Šport Iné športy

Volejbalová Nitra vstúpila do play off: Doma zvíťazila nad Trenčínom, FOTO

Nitra má za sebou úvodný zápas play off. Na domácej palubovke privítali volejbalisti VKP Bystrina SPU súpera z Trenčína.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalová Nitra vstúpila do play off: Doma zvíťazila nad Trenčínom, FOTO
19
Galéria
Foto: Monika Földešiová

Vo štvrtok 9. marca sa v Nitre hralo úvodné kolo play off slovenskej volejbalovej extraligy. Skončilo sa podľa očakávania víťazstvom domácej Nitry. Dobrý štart však mal súper z COP Trenčín, ktorý sa na začiatku stretnutia postaral dokonca aj o 5-bodový náskok. Nitrania však rýchlo nadobudli nad priebehom zápasu kontrolu a majster dotiahol zápas do víťazného konca 3:0. Zápas trval 76 minút a rozhodovali v ňom Sarka a Szász.

VKP Bystrina SPU Nitra – COP Trenčín 3:0 (23, 19, 21)

Marek Kardoš, tréner Nitry: „Nebol to veľmi atraktívny volejbal aj vzhľadom k tomu, že sme mali dnes ťažkú posilňovňu. Play off má svoje špecifiká a každý je pred ním vždy nervózny. Som rád, že sme to zvládli a že sme sa pripravili na cestu do Chorvátska. Ten začiatok zápasu nám trochu ušiel, bolo to spôsobené hlavne tým, že chalani už sú hlavami niekde na MEVZE. Mladí Trenčania prišli namotivovaní, ale to 56 bodové manko sme našťastie stiahli. Určite je to pre nás varovný prst,“ povedal tréner Nitry, Marek Kardoš pre klubový web.

Pozrite si fotografie z domáceho zápasu Nitra – Trenčín v priloženej galérii!

Volejbalová Nitra vstúpila do Play off: Doma zvíťazila nad Trenčínom, FOTO
19
Galéria
Foto: Monika Földešiová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM