Rastislav Búgel Iné športy

Volejbalisti s ďalším úspechom: Po dráme porazili Trenčín!

Nitrianski volejbalisti majú za sebou ďalší úspešný zápas. Na domácej palubovke si poradili s tímom z Trenčína.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalisti s ďalším úspechom: Po dráme porazili Trenčín!
Foto: Monika Földešiová

Nitrianski volejbalisti z klubu VK Ekonóm SPU Nitra privítali na domácej palubovke trenčianskych mladíkov. Pred 150 fanúšikmi sa na palubovke strhol tuhý boj. Nitrianski volejbalisti sa počas celého zápasu snažili o dominantné postavenie, no mladý tím z Trenčína nepredal svoju kožu lacno. Hostia predvádzali skvelú hru na bloku, na ktorú Nitra len ťažko hľadala odpoveď. Napokon však VK Ekonóm SPU Nitra porazil súpera v troch setoch za 86 minút.

VK Ekonóm SPU Nitra – COP Trenčín 3:0 (25, 21, 23)

Zostava: Porubský, Marciš, Kempa, Ludha, Hoďák, Sťahuliak, libero Turis, striedali Hláčik, Mesároš, Petrík, Mikušovič, Galandák.

Daniel Oravec, tréner Ekonóm SPU Nitra:
„Vedel som, že to bude ťažké. Každú stredu hrávame prípravné zápasy s ťažkými súpermi, potom príde sobota a ešte mladší hráči ako my z Trenčína. Tí nás dnes prevalcovali hlavne na bloku. Vidieť však, že máme toho viac odhratého, pretože aj keď Trenčín viedol aj o 7 bodov, dokázali sme sa na neho dotiahnuť a vyhrať každý hraný set. Myslím, že takýto volejbal, kedy je to dráma až do koncovky, je pre divákov atraktívnejší ako keby sme vyhrali hladko. Ale samozrejme to chlapcom v šatni spočítam.“

Nitra24.sk/vo­lejbalnitra

VK Ekonóm SPU Nitra – COP Trenčín 3:0
23
Galéria
Foto: Monika Földešiová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM