Rastislav Búgel Iné športy

Volejbalisti Nitry predviedli sympatický výkon: Po dráme podľahli Myjave

Nitrianski volejbalisti podali v 7. kole najvyššej volejbalovej súťaže sympatický výkon. V 125 minútach podali vyrovnaný výkon s tímom Myjavy.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalisti Nitry predviedli sympatický výkon: Po dráme podľahli Myjave
Foto: Rastislav Búgel

Až v piatom sete 7. kola najvyššej volejbalovej súťaže mužov sa rozhodovalo stretnutie domácej Nitry a Myjavy. S kvalitným tímom hostí hrali zverenci trénera Daniela Oravca vyrovnanú partiu. Do zápasu lepšie vstúpili hostia, keď si pripísali prvý set vo svoj prospech. Ďalšie dve časti zápasu boli v réžii domáceho tímu. V štvrtom sete dokázali hráči Myjavy dorovnať stav stretnutia a v piatom sete si poradili s dobre hrajúcim tímom Nitry.

VK Ekonóm SPU Nitra – Spartak VKP Myjava 2:3 (-22, 21, 22, –22, –11)

Pre oficiálnu stránku klubu sa vyjadril aj tréner Nitry Daniel Oravec: „Hrali sme proti vedúcemu tímu súťaže, ten 8-ročný skúsenostný rozdiel bolo vidno. Hrali sme s ním však pomerne vyrovnanú partiu. Prvý set sme „vďaka“ našim chybám prehrali, druhý a tretí sme zabojovali a dostali sa do vedenia hry. V posledných dvoch setoch sa už opäť ukázala zrelosť súpera, ktorý aj vyhral. Bol to naozaj veľmi pekný volejbal, na ktorý sa vždy rado pozerá."

Nitra24.sk/vo­lejbalnitra

VK Ekonóm SPU Nitra - Spartak VKP Myjava
18
Galéria
Foto: Monika Földešiová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM