Rastislav Búgel Krimi

Vodiči, v TIETO dni si v celom kraji dajte bacha: Ak vás nestopnú policajti, môže vám prísť prekvapenie domov!

Počas celého 10. kalendárneho týždňa bude pokračovať policajná akcia zameraná na objektívnu zodpovednosť držiteľov áut. Kontrolám sa nevyhneme na území celého kraja.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, v TIETO dni si v celom kraji dajte bacha: Ak vás nestopnú policajti, môže vám prísť prekvapenie domov!
Zdroj: Webnoviny.sk

Policajné kontroly zamerané na správne delikty držiteľov vozidiel budú na území Nitrianskeho kraja pokračovať aj počas celého 10. kalendárneho týždňa. „Na území Krajského riaditeľstva PZ v Nitre bude kontrola vykonaná na území okresov Nitra, Šaľa, Topoľčany, Komárno, Nové Zámky a Levice,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Zamerajú sa na príčiny dopravných nehôd

Policajti budú dokumentovať tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú na základe hlavnými príčinami dopravných nehôd. Kontrolovaná bude rýchlosť jazdy, porušenia základných povinností vodiča, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde.

Evidujú viacero tragických nehôd

„Polícia i touto cestou opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť , opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Polícia podľa hovorkyne Čuhákovej v poslednom období eviduje viacero dopravných nehôd pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu účastníkov cestnej premávky.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM