Rastislav Búgel Futbal

Víťazná bodka za sezónou: FC Nitra zdolal Poprad, futbalisti spod Zobora na piatom mieste

Futbalisti FC Nitra majú za sebou posledný zápas aktuálnej sezóny Doxxbet ligy. V ňom cestovali na trávnik do Popradu.

Ilustračný obrázok k článku Víťazná bodka za sezónou: FC Nitra zdolal Poprad, futbalisti spod Zobora na piatom mieste
Foto: Rastislav Búgel

Futbalová Doxxbet liga mala počas víkendu na programe 11.kolo nadstavbovej časti. FC Nitra cestoval na ihrisko FK Poprad. Nakoľko Nitra už mala za sebou predohrávku 12.kola, jednalo sa pre tím spod Zobora o posledný zápas v aktuálnej sezóne.

Nitra pohrozila už v piatej minúte zásluhou Pauknera, ktorý nenašiel voľných spoluhráčov a tak skúšal strelu, ktorú však pozorný brankár domácich vychytal. V neskoršom priebehu prvého polčasu sa vyskytli šance na oboch stranách no gól nepadol.

V 62.minúte sa do šance dostal Paukner, no strelou po zemi skóre neotváral. V 66.minúte Paukner prihrával na Petráša, ten na Benčíka, no ani z tejto šance gól nepadol. V 85.minúte trafil nitrianske brvno Sedlák. Tri minúty pred koncom riadneho hracieho času sa do šance dostal Benčík, ale ani jemu sa brankára domáceho mužstva prekonať nepodarilo. Jediný presný zásah prišiel až v nadstavenom čase. Tri body pre Nitru uchmatol šikovnou strelou Benčík. Nitra si tak v poslednom zápase víťazstvom zaistila konečnú piatu priečku.

FK Poprad – FC Nitra 0:1 (0:0)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM