Lucia Lauková Rôzne

VIDEO pre milovníkov štyroch kolies: Pod Zoborom sa stretlo vyše 100 áut

Milovníci tuningu a štyroch kolies si dali zraz v Nitre. Zo stretnutia nadšencov motorizmu pod Zoborom vzniklo zaujímavé video.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO pre milovníkov štyroch kolies: Pod Zoborom sa stretlo vyše 100 áut
Zdroj: YouTube.com

Viac ako sto áut zo slovenskými i zahraničnými poznávacími značkami sa zišlo koncom júla v Nitre. Stredobodom pozornosti boli samozrejme vylepšené vozidlá, pretvorené zo sériových áut na originálne kusy. Atmosféru zrazu vo svojom videu dobre zachytil Radoslav Petrík. „Ľudia prišli z celého Slovenska, či už z Nitry, z Levíc, bola tam aj Šaľa, Martin, Bratislava, Nové zámky, Hlohovec, Trnava, Poprad, Košice, pár ľudí prišlo aj z Čiech, Maďarska a videl som aj Nemecké ŠPZ,“ povedal Radoslav Petrík.

Podľa slov Radoslava Petríka, hlavným cieľom zrazu bolo prísť, porozprávať sa s novými či starými kamarátmi. „Tiež porovnať nové úpravy na autách, poradiť sa, ale hlavne oddýchnuť si a stráviť sobotné večerné chvíle v atmosfére áut a tuningu, čo nás všetkých čo sme sa tam zišli baví,“ opísal Radoslav Petrík.

Zraz pod názvom Nigtmeet Nitra sa konal v Nitre prvý krát. Radoslav však neskrýva nadšenie a teší sa z vysokej účasti. „Pripravili sme si aj provizorné LIMBO na spestrenie času – meranie výšky auta,“ uviedol Radoslav Petrík. Platí, čím nižšie tým lepšie. Na zraze nebolo počuť len výfuky a pišťanie gúm. „Prišli sem aj ľudia s výkonným audiom v autách, tak isto aj nádherne upravené autá, na ktoré bolo radosť pozerať,“ dodal Radoslav Petrík.

Foto: ilustračné

Pod Zoborom sa zišlo vyše 100 upravených áut: Vzniklo parádne VIDEO zo zrazu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM