Lucia Lauková Hokej

VIDEO: Hráči HK Nitra potešili školákov, v telocvični si s nimi zahrali florbal

HK Nitra zapojil tentokrát do svojho ďalšieho projektu nitriansku mládež. Po úlohe, ktorú museli deti splniť, čakala školákov perfektná odmena.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Hráči HK Nitra potešili školákov, v telocvični si s nimi zahrali florbal
Zdroj: YouTube.com

Klub HK Nitra po videu s čítaním básne Mor Ho! zverejnil ďalší kúsok. Tentokrát do projektu zapojili deti nitrianskej základnej školy, ktorým sa postarali o nezabudnuteľný zážitok. „Tento rok sme na ZŠ Nábrežie mládeže u druhákov a piatakov robili akciu zameranú na čítanie. Volá sa "stick to reading“ .To znamená, že sme sa stretli s deťmi z niekoľkých tried a spoločne sme čítali a rozprávali sa o dôležitosti čítania," povedal v úvode videa Eric Meland, hráč HK Nitra.

Ako ďalej hovorí hokejista HK Nitra Eric Meland, úlohou detí bolo počas februára čítať denne 15 minút. „Kto sa toho zúčastnil, zahral si s nami na konci mesiaca hokej,“ hovorí vo videu Eric Meland.

A tak sa aj stalo. Hokejisti HK Nitra sľub dodržali a v školskej telocvični si obliekli hokejové dresy a proti školákom si zahrali florbal. „Je to niečo čo by klub mohol robiť aj do budúcna, aby sa decká zabavili,“ dodal Meland.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM