Lucia Lauková Šport

VIDEO: Hráči amerického futbalu Nitra Knights oslávili víťazstvo na domácej pôde naozaj originálne!

Slovenský klub amerického futbalu sa vie po zápase dobre zabaviť. Dôkazom je aj video, na ktorom hráči oslavujú víťazstvo originálnym tancom.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Hráči amerického futbalu Nitra Knights oslávili víťazstvo na domácej pôde naozaj originálne!
Zdroj: Nitra Knights

Nitra Knights je slovenský klub amerického futbalu, ktorého domácou pôdou je práve mesto pod Zoborom. „Klub bol založený v roku 1997 a patrí tak medzi najstaršie kluby v tomto športe na Slovensku. Nitra Knights funguje ako občianske združenie. Svoje domáce zápasy hráva na štadióne FC Nitra. V súčasnosti klub pôsobí v Slovenskej Futbalovej Lige (SFL),“ uviedol Matej Gašperan, člen vedenia klubu.

Na svojom FB profile uverejnili video s názvom KNIGHTS Running man. Ako sme sa dozvedeli Running man je ďalšou výzvou, ktorá v súčasnosti koluje internetom. Hráči amerického futbalu sa nenechali zahanbiť a predviedli originálne číslo. „Konkrétne video bolo natočené na štadióne FC Nitra (domáca pôda Knights). Zámer bol jasný oslava víťazstva! Najviac sa v tíme chytil práve Running Man Challenge, tak sme to troška potrénovali a toto je výsledok. Tento rok máme zo šiestich zápasov len jednu prehru, tak sme to chceli troška okoreniť,“ povedal Matej Gašperan.

Ako ďalej uviedol v klube pôsobí okolo 50 hráčov, rôznych váhových a vekových kategórií. „Tento šport si takéto množstvo ľudí vyžaduje vzhľadom na jeho náročnosť. Nábor sa organizuje niekoľko krát ročne takže zapojiť sa môže každý,“ dodal Matej Gašperan.

Foto: ilustračné

VIDEO: Hráči amerického futbalu Nitra Knights oslávili víťazstvo na domácej pôde
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM