Lucia Lauková Rôzne

VIDEO: Centrom Nitry prechádzal poriadny kolos, vážil cez 130 ton!

Križovatku v centre Nitry museli na čas úplne uzavrieť. Dôvodom bol prevoz nadrozmerného nákladu, ktorý vážil viac ako 130 ton.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Centrom Nitry prechádzal poriadny kolos, vážil cez 130 ton!
Zdroj: Michal Kmeťo

Vodiči, ktorí chceli v nedeľu 2. októbra pred 21.00 hodinou prejsť cez hlavnú križovatku v centre Nitry mali smolu. Ako nás informoval Michal Kmeťo, ktorý celú akciu s transportom zaznamenal a zverejnil na FB profile, prevoz nadrozmerného nákladu si vyžiadal uzavretie celej križovatky v centre mesta. „Boli tam policajti a 6 doprovodných áut, kvôli tomu aby prešli,“ prezradil Michal Kmeťo. Bez pochýb vedľa viac ako 130 tonového kolosu by bežná premávka na frekventovanej križovatke nebola možná.

O aký náklad presne išlo, sa nepodarilo presne určiť ani autorovi videa. „Bol to nejaký generátor alebo také niečo,“ povedal Michal Kmeťo. Ako ďalej dodal nadrozmerný náklad vezú do Maďarska. „Prevážala to česká firma DanCzech trasou zo Skalice, cez Šurany a stadiaľ pokračovali cez Nitru a ďalej až na Šahy,“ uviedol Michal Kmeťo.

Previesť takýto obrovský náklad je aj časovo náročná záležitosť. Podľa slov Michala Kmeťa štartoval kamión o pol šiestej zo Šurian. „O pol ôsmej mali byť v Nitre len v Branči boli nízko káble tak to ich zdržalo takže do Nitry prišli okolo 20:45 h,“ dodal Michal Kmeťo.

VIDEO: Centrom Nitry prechádzal poriadny kolos, vážil cez 130 ton!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM