Rastislav Búgel Rôzne Správy

Veľtrh Nábytok a bývanie v Nitre: Videlo ho takmer 83-tisíc návštevníkov

Medzinárodný veľtrh Nábytok a bývanie na agrokomplexe Národnom výstavisku v Nitre navštívilo od 7. do 12. marca 82 738 návštevníkov.

Ilustračný obrázok k článku Veľtrh Nábytok a bývanie v Nitre: Videlo ho takmer 83-tisíc návštevníkov
81
Galéria
Zdroj: TASR

Veľký záujem verejnosti je podľa riaditeľa výstaviska Mária Dingu dôkazom, že veľtrh patrí k výstavám európskeho významu.

Okrem slovenských firiem sa v Nitre predstavili aj vystavovatelia z ďalších šiestich krajín. Tí okrem iného prezentovali aj exponáty, ktoré absolvovali premiéru na januárovej výstave nábytku v Kolíne na Rýnom.

Výstava bola na ploche 24 000 štvorcových metrov, na ktorých sa predstavilo viac ako 400 firiem. S veľtrhom Nábytok a bývanie v Nitre sa spája aj Fórum dizajnu, ktoré oslávilo už svoj 20. ročník. Súčasťou odborného sprievodného programu boli aj konferencie na témy Trendy v bývaní a Prírodné materiály pre dom a byt.

Fanúšikovia ekologického bývania mali tiež možnosť vidieť novinky v oblasti moderných drevodomov. „Veľtrh Nábytok a bývanie 2017 v Nitre potvrdil rastúci záujem vystavovateľov aj návštevníkov o toto podujatie a predstavil najnovšie trendy v oblasti celého odvetvia zameraného na nábytok a bývanie,“ dodal Dinga.

FOTO: Veľtrh nábytku v Nitre
81
Galéria
Foto: Lucia Lauková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM