Rastislav Búgel Kultúra

Veľkolepá udalosť vám rozvlní boky: Nitra sa pripravuje na Majstrovstvá Slovenska v tanečnom športe!

Milovníci tancov a nevšedných zážitkov si prídu na svoje. Po poriadne dlhej dobe si v Nitre opäť užijeme Majstrovstvá Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Veľkolepá udalosť vám rozvlní boky: Nitra sa pripravuje na Majstrovstvá Slovenska v tanečnom športe!
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Už 13. februára sa môžeme tešiť na poriadne nabitý program, ktorým ožije nitrianske PKO. Konať sa tu totiž budú Majstrovstvá Slovenska v desiatich tancoch. Na návštevníkov čaká predvedenie pätice latinsko-amerických a piatich štandardných tancov, ktoré predvedú najlepší tanečníci zo všetkých kútov Slovenska. Toto zloženie tanečných štýlov je poriadne unikátne.

O usporiadanie tejto veľkolepej udalosti sa postarala Akadémia tanca Nitra, Uni-dance Bratislava, KTC Bratislava a Slovenský zväz tanečného športu.

Na parkete sa predstavia vyše dve stovky tanečníkov rozdelených do šiestich vekových kategórií. Na ktoré tance sa tak môžeme tešiť? V kategórii latinsko-amerických to je samba, čača, rumba, paso doble a džajv. Kategória štandardných plesových tancov ponúkne vals, tango, viedenský valčík, slovfox a quick step.

Súťažiaci, ktorých bude hodnotiť 11-členná porota, odštartujú svoj súťažný deň 13. februára so začiatkom o 10:00 hodine. Titul majstra Slovenska napokon bude víťazov oprávňovať na štarty Majstrovstiev Európy a sveta. Slávnostný galavečer je na programe o 19:00 hodine a chýbať na ňom nebude fenomálny pianista Jozef Hollý či umelecký súbor Čarovné ostrohy.

Cena denného lístka je 13 eur (platí do 18.00 hodiny), celodenný lístok vrátane galaprogramu stojí 18 eur a samostatná vstupenka na galaprogram 13 eur. Zľavu 50% z ceny lístka majú deti do 10 rokov, dôchodcovia a ZŤP. Lístky si môžete objednať TU!

Súťažili sme aj o 2 voľné vstupenky a tu je meno víťaza:
Jalcova Zuzana

Foto: ilustračné

Nitra sa pripravuje na Majstrovstvá Slovenska v tanečnom športe!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM