Rastislav Búgel Futbal

Veľké zmeny v FC Nitra: Títo hráči už v klube nepokračujú!

Vo futbalovom klube FC Nitra prebieha príprava na boj o záchranu počas jarnej časti Corgoň ligy. V klube nastalo niekoľko hráčskych zmien.

Ilustračný obrázok k článku Veľké zmeny v FC Nitra: Títo hráči už v klube nepokračujú!
Foto: Rastislav Búgel

V nitrianskom futbalovom klube FC Nitra to poriadne vrie. Príprava na záchranné boje v najvyššej futbalovej súťaži je v plnom prúde. Hráči prichádzajú aj odchádzajú.

Trojica mimo klubu

Z FC Nitra sa niekoľko hráčov pobralo do iných tímov. S klubom sa už ďalej nepripravuje trojica hráčov Adam Bratský, Filip Kinček a Marián Kolmokov.

Na skúške

„Naopak do mužstva sa vrátil Filip Moravčík, po zranení však zatiaľ trénuje individuálne spolu s Andrejom Ivančíkom a Adriánom Ácsom,“ informuje FC Nitra na svojej oficiálnej webovej stránke.

V klube je na skúške aj niekoľko nových tvárí. Prvým je 20-ročný stredopoliar Samuel Čentéš, ktorý je hráčom ČFK Nitra. Mladíkovi rozhodne nechýba bojovnosť, ktorú predviedol v jednom z prípravných zápasov FC Nitra. Pod Zoborom skúšajú aj rodáka z kysuckého Zborova nad Bystricou Rastislav Bakala. Ten je hráčom Dynama České Budějovice.

Majú na výber

„Trénerský tandem Pavlík – Hnilica má teda aktuálne v príprave troch brankárov a dvadsaťpäť hráčov,“ informuje FC Nitra. Dvojica nitrianskych trénerov tak má rozhodne na čom stavať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM