Lucia Lauková Rôzne

Veľká výzva pre všetkých Nitranov: Bude naše mesto najkrajšie na Slovensku?

Naši obyvatelia by mali spozornieť. Je tu totiž veľká výzva pre ľudí z Nitry, ktorá sa týka práve nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Veľká výzva pre všetkých Nitranov: Bude naše mesto najkrajšie na Slovensku?
Zdroj: TASR

Odštartovalo už totiž hlasovanie o najkrajšie mesto Slovenska. Získa Nitra titul najkrajšieho mesta Slovenska tento rok?

Boj odštartoval

Internetový portál Slovakregion vyhlásil už 8.ročník súťaže o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala pred pár dňami – 1. apríla a definitívneho víťaza spoznáme až o niekoľko mesiacov. Hlasovať za svoje mesto môže každý do 31.októbra 2016 do 12:00 hodiny.

Za rok 2014 sa Nitra stala dvanástym najkrajším mestom na Slovensku. Minulý rok sme si ešte pohoršili a skončili sme na osemnástom mieste. Ako to dopadne tento rok, na to si ešte pár mesiacov počkáme. Takto sa nám však darí pár dní po spustení hlasovania.

Ako to s nami vyzerá

V predbežnom poradí sa z celkového počtu 139 miest sa aktuálne nachádzame na deviatom mieste, tesne za Prievidzou. Na krk nám dýchajú Bojnice a na jedenástej priečke sa momentálne nachádzajú Košice a po nich Prešov.

Hlasovať za mesto/obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec (to znamená, že jedno a to isté mesto/obec dostane od jedného hlasujúceho maximálne 24 hlasov denne). Hlasovať sa môže za viac miest a obcí v priebehu jednej hodiny.

Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM