Rastislav Búgel Iné športy

Veľká strata pre nitriansky hokejbal: Brankár Petrík si pol roka nezachytá!

Nitriansky hokejbalový klub utrpel veľkú stratu vo svojich zadných radoch. Brankárska jednotka a zároveň reprezentačný brankár Stanislav Petrík sa do brány pol roka nepostaví.

Ilustračný obrázok k článku Veľká strata pre nitriansky hokejbal: Brankár Petrík si pol roka nezachytá!
Foto: Rastislav Búgel

Pád z motorky znamenal pre brankársku jednotku Nitrianskych Rytierov odklad jeho brankárskych povinností. Poranené koleno vyradilo oporu slovenskej hokejbalovej reprezentácie zo služby. Stanislav Petrík sa ešte v extraligovom zápase počas aktuálnej sezóny do brány nepostavil. Lekárske vyšetrenie však prinieslo závažný verdikt.

Pol roka STOP!

„Bohužiaľ, roztrhaný predný krížny väz. Od hokejbalu si musím dať polročnú prestávku,“ povedal pre stránku HBK Nitrianski Rytieri Nitra Stanislav Petrík. „Mám roztrhnutý predný krížny väz a poškodený meniskus. Čaká ma teda plastika, ktorá je na pláne 17.októbra. Prognózy sú také, že ak všetko pôjde ako má, o pol roka by som sa mohol vrátiť nazad do brány," povedal Petrík pre portál TOPhbl.sk. Klub momentálne hľadá za zraneného gólmana náhradu. V poslednom zápase Rytierov sa do brány postavil obranca Marián Maxin.

Stanislav Petrík
11
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM