Rastislav Búgel Od Vás

Veľká radosť v detskom domove: Neznámy darca pripravil krásne prekvapenie!

Pred dverami detského domova v Nitre sa včera objavili dve pekne zabalené krabice. Personál domova ani deti o „balíčkoch“ nič nevedeli, o to väčšia bola ich radosť po rozbalení.

Ilustračný obrázok k článku Veľká radosť v detskom domove: Neznámy darca pripravil krásne prekvapenie!
Zdroj: Dnes24.sk

Neznámy darca pripravil pre deti veľké prekvapenie – notebook aj s reproduktormi. Oslovila nás zástupkyňa detského domova Viera Bafrncová, ktorá by sa týmto chcela poďakovať za hodnotný dar: „Radosť detí bola naozaj veľká. V domove sa okrem najmenších nachádzajú aj deti navštevujúce základné a stredné školy. Tento dar im určite pomôže pri školských povinnostiach. Avšak ako ich poznám, určite sa na notebooku budú aj radi hrať či komunikovať s kamarátmi. Veľmi sa tešíme a ďakujeme darcovi, nech ním je ktokoľvek. Ak by sa rozhodol prísť k nám, radi ho privítame.“

Ochranná ruka domova

Detský domov poskytuje ochrannú ruku všetkým deťom, ktoré sa doň z akéhokoľvek dôvodu dostali, avšak pomáha im udržiavať aj kontakt s biologickou rodinou, ak je záujem z ich strany.

Nový počítač pomôže

Rovnako zabezpečuje všetkým deťom pestrý program, aby spoznali aj život vonku. Pevne veríme, že notebook od neznámeho darcu im pomôže prispôsobiť sa súčasnému životnému štýlu a tak sa ľahšie začleniť medzi deti, ktoré berú elektroniku ako samozrejmosť.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM