Tlačové správy

Vedeli ste, že ideálne zabezpečenie vozidla nie je len mechanické alebo len elektronické?

Hovorí sa, že vám neukradnú len to auto, ktoré nevlastníte. Nie je to tak celkom pravda, najmä v prípade, ak si vaše auto zabezpečíte doteraz neprekonaným eletromechanickým VAM systémom. A od jesene minulého roka si ho môžete dať namontovať už aj na pobočke v Nitre!

Ilustračný obrázok k článku Vedeli ste, že ideálne zabezpečenie vozidla nie je len mechanické alebo len elektronické?
4
Galéria
Zdroj: Autoalarm Vamos

Prečo výhradne mechanické či elektronické zabezpečenie nie je dostačujúce

Mechanické zabezpečenie vozidla zlodeja totiž len zdrží, elektronické zase vyruší. Mechanickým zabezpečením môžete zablokovať rýchlostnú páku či volant, s čím si zlodeji poriadia veľmi ľahko. Okrem toho na mechanické zabezpečenie auta musíte zakaždým pri opúšťaní svojho vozidla myslieť, čím strácate aj čas. Ak máte výhradne elektronické zabezpečenie, to sa dá zase veľmi ľahko obísť napríklad pomocou rušičiek.

Elektromechanický zabezpečovací systém VAM

Unikátny zabezpečovací systém VAM je práve z tohto dôvodu založený na elektromechanickom princípe. Stáva sa tak imúnnym voči akémukoľvek pokusu o krádež. „Šesťcestný imobilizér dokáže blokovať aj netradičné časti v aute, na ktoré sa iné zabezpečovacie systémy nechytajú, napríklad spojkový pedál. Systém je tiež odolný voči rôznym rušičkám, čítačkám či prenosnému servisnému diagnostickému prístroju. Zlodeji nevymenia ani kľúčovú skrinku, riadiacu jednotku, palubnú dosku či prevodovku,“ vysvetľuje špecialista na zabezpečenie vozidiel Richard Vámoš.

Ďalšia výhoda – žiadny odber z batérie

Zabezpečovací systém VAM má navyše oproti ostatným zabezpečovacím systémom tú výhodu, že nemá žiadny odber z batérie. Takže ak si vozidlo necháte zaparkované na letiskovom parkovisku, nemusíte sa báť, že sa vám baterka vybije a vy uviaznete pred letiskovou halou.

TERAZ JE TEN SPRÁVNY ČAS NA VAM SYSTÉM: pobočka už aj v Nitre

Doteraz neprekonaným VAM systémom si môžete svoje auto zabezpečiť už aj na pobočke v Nitre, takže nebudete musieť cestovať ďaleko. Ide o tretiu pobočku na Slovensku – okrem nej si VAM môžete dať namontovať v Bratislave a Kalnej nad Hronom.

Viac o tom, prečo je VAM právom považovaný za jednotku medzi zabezpečovacími systémami, si prečítajte na webe: www.autoalarm-vamos.sk alebo sa informujte na čísle 0902 846 888.

Zdroj: Autoalarm Vamos
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM