Lucia Lauková Krimi

Vážna dopravná nehoda v Nitre: Auto narazilo do cyklistov, FOTO

Dopravný inšpektorát hľadá neznámeho motocyklistu ako svedka vážnej dopravnej nehody. Auto narazilo do ženy a 11-ročného chlapca na bicykli.

Ilustračný obrázok k článku Vážna dopravná nehoda v Nitre: Auto narazilo do cyklistov, FOTO
3
Galéria

Vo štvrtok 22. júna o 18.44 hod. došlo v Nitre na ulici Dobšinského v smere na Zobor k dopravnej nehode. Informovala nás krajská policajná hovorkyňa, Božena Bruchterová. „44-ročný vodič jazdiaci vo svojom jazdnom pruhu na osobnom motorovom vozidle Mercedes Benzz doposiaľ presne nezistených príčin narazil do dvoch cyklistov prechádzajúcich po ceste,“ povedala policajná hovorkyňa KR PZ v Nitre, Božena Bruchterová.

Podľa slov policajnej hovorkyne Boženy Bruchterovej, presná príčina, ako aj miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. „43-ročná žena a 11-ročný chlapec utrpeli ťažké zranenia, s ktorými boli prevezení do nemocnice. Alkohol v dychu vodiča zistený nebol,“ uviedla policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

K vyšetrovaniu dopravnej nehody bol podľa policajnej hovorkyne Boženy Bruchterovej, pribraný aj znalec z odboru cestnej dopravy. „Žiadame prípadných svedkov, ktorí sa v tomto čase nachádzali na mieste a videli čokoľvek, čo by polícii pomohlo pri vyšetrovaní tejto dopravnej nehody, aby sa prihlásili na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Nitre. Podľa doterajších zistení jazdil za osobným motorovým vozidlom Mercedes Benz motocyklista, ktorý mohol priebeh tejto dopravnej nehody vidieť,“ dodala hovorkyňa KR PZ v Nitre, Božena Bruchterová.

Fotografie z dopravnej nehody prikladáme v priloženej galérii!

Vážna dopravná nehoda v Nitre: Auto narazilo do cyklistov, FOTO
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM