Správy

Varovanie, z ktorého ľudí až zamrazilo: V paneláku sa vyskytli jedovaté pavúky!

Zrejme nemiestny žart poriadne vystrašil obyvateľov jednej z nitrianskych bytoviek. Niekto tu totiž vyvesil oznam, na ktorom stojí, že by radšej nemali používať výťah.

Ilustračný obrázok k článku Varovanie, z ktorého ľudí až zamrazilo: V paneláku sa vyskytli jedovaté pavúky!
Zdroj: Dnes24.sk

S najväčšou pravdepodobnosťou nemiestny žart pripravil o pokojný spánok obyvateľov jednej z nitrianskych bytoviek. Vo vchode totiž dakto vyvesil zaujímavý oznam. Na ňom je napísané, že sa „vo vchode vyskytli jedovaté pavúky“. Informoval o tom portál tvnoviny.sk.

Oznam plný nezmyslov

„Odporúča sa nepoužívať výťah až do dezinfekcie, kt. sa uskutoční dňa 27.6.2013,“ tak znie oznam vo vchode spomenutej bytovky. Ako informuje portál tvnoviny.sk, pod oznam sa však nik nepodpísal. Okrem toho je plný nezmyslov a nepresných informácií. Pri odstraňovaní nebezpečného hmyzu sa totiž nevyužíva dezinfekcia, ale dezinsekcia. Pod oznamom chýba podpis alebo pečiatka vystavovateľa oznamu. Podľa portálu tvnoviny.sk by mal o vystavení oznamu vedieť správca bytov. Ten však oznam do vchodu nelepil. Jedná sa tak zrejme o nemiestny žart niektorého z obyvateľov vchodu.

Nitra24.sk/ tvnoviny

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM