Lucia Lauková Iné športy

V zostave Dream team aj mená z Nitry: V ankete o najlepšiu hráčku extraligy zabodovali dve naše volejbalistky

Tréneri tímov najvyššej súťaže hlasovali v ankete o najlepšiu volejbalistku extraligy. Zabodovali v nej aj dve hráčky z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku V zostave Dream team aj mená z Nitry: V ankete o najlepšiu hráčku extraligy zabodovali dve naše volejbalistky
Zdroj: TASR

Slovenská volejbalová federácia vyhlásila najlepšie hráčky extraligovej sezóny. Rozhodol o nich 3. ročník ankety o najlepšiu volejbalistku extraligy. Najužitočnejšou hráčkou sa podľa ankety stala Barbora Koseková. O víťazke 3. ročníka ankety o najužitočnejšiu hráčku rozhodovali hlasovaní tréneri tímov najvyššej súťaže. Informovala Slovenská volejbalová federácia na svojom webe. „Dvadsaťjedenročná nahrávačka Barbora Koseková doviedla Sláviu EU Bratislava k zisku double a v novej sezóne bude pôsobiť v českej extralige v drese VK KP Brno, kde bude jej trénerom kormidelník slovenskej reprezentácie Marek Rojko,“ uvádza SVF na webe.

V ankete zabodovali aj dve hráčky pôsobiace v nitrianskych volejbalových tímoch. „Na smečiarskom poste dostali najviac hlasov Lucia Mikšíková (VK Slávia EU Bratislava) a Veronika Richweissová (Volley Project UKF Nitra) a najlepšou univerzálkou sa podľa trénerov stala Malgorzata Vlk (UKF Nitra),“ oznámila SVF na svojom webe.

Okrem Barbory Kosekovej sa do ideálnej zostavy na nahrávačský post dostala skúsená Monika Smák zo strieborného Kežmarku. Ako ďalej informoval web SVF na post blokárok sa dostali Jadranka Budrovič (KV MŠK Oktan Kežmarok) a Sandra Szabóová (Slávia EU), a najlepšou liberkou je Michalina Jagodzinska (Kežmarok).

Môže vás zaujímať:

Foto: Majstrovská bodka sa vydarila, zlatí volejbalisti sa zabavili s fanúšikmi

Volejbalista Kašper po veľkom úspechu: Napodobnili sme hokejistov, Nitrania môžu byť hrdí

FOTO: Nitra opäť prepisuje históriu, volejbalisti získali premiérový titul!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM