Krimi

V rieke Nitra našli utopenú ženu: Telo vytiahli z vody hasiči

Pomoc privolali okoloidúci, ktorí si na hladine rieky všimli telo. Polícia zistila totožnosť ženy a prípad vyšetruje.

Ilustračný obrázok k článku V rieke Nitra našli utopenú ženu: Telo vytiahli z vody hasiči
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Ženské telo našli okoloidúci v utorok 13. decembra ráno. Plávalo po hladine rieky Nitra blízko Lužianok, neďaleko mosta R1. O prípade informovala TV JOJ.

Ľudia, ktorí telo zahliadli, privolali pomoc. Na mieste zasahovali záchranári, policajti aj hasiči, ktorí sa snažili osobu okamžite vytiahnuť na breh.

Prečítajte si tiež

„Boli sme privolaní k technickému zásahu. Plávajúca osoba bola na hladine rieky. Príslušníci pomocou lán a boardu vytiahli osobu na breh,“ povedal pre TV JOJ veliteľ zásahu Viktor Domián.

Aj napriek snahe záchranárov už žene nedokázali pomôcť. Podľa predbežných odhadov mohla byť vo vode dve až tri hodiny pred nájdením. Na sebe mala oblečenú tmavú vetrovku a na nohách čižmy.

Podľa informácií TV JOJ policajti už zakrátko zistili, že nebohá je 50-ročná žena. „Z domu podľa príbuzných odišla ráno. Obhliadajúca lekárka predbežne cudzie zavinenie vylúčila. Okolnosti prípadu sú v štádiu vyšetrovania,“ uvádza TV JOJ.

„Polícia v Nitre okolnosti prípadu vyšetruje ako prečin usmrtenia. Presná príčina smrti nebohej bude známa po pitve. Viac informácií k prípadu s ohľadom na jeho citlivosť poskytovať nebudeme,“ informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM