Marek Pindeš Futbal

V piatok na hokej i futbal za polovičné vstupné

Futbalový klub FC Nitra, a.s. pripravil v spolupráci s hokejovým klubom HK Nitra dvojvstupenku na piatkové zápasy so Spartakom Trnava, resp. s HKM Zvolen. Fanúšik sa na oba športy dostane za polovicu.

Najbližší piatok bude mať v Nitre prívlastok športový. Na programe totiž nie je len futbalové derby so Spartakom (19.30 hod), ale aj zápas hokejovej extraligy so Zvolenom (17.00 hod.) Predstavitelia oboch nitrianskych klubov pri tejto príležitosti ponúkajú športovému fanúšikovi zľavnenú dvojvstupenku v cene 2.5 € (s DPH).

„Túto akciu sme začali pripravovať ihneď, ako futbalový riadiaci orgán potvrdil preloženie zápasu s Trnavou na piatok. Je dobré, že fanúšik stihne hokej i futbal, navyše čosi ušetrí,“ objasnil pozadie myšlienky mediálny manažér FC Nitra Matej Ivan.

Futbalové derby s Trnavou malo mať pôvodne výkop o 17.00 hod, a tak museli funkcionári FC v prvom rade riešiť jeho odklad. Tromfy pritom držala v rukách televízia Digi TV, ktorá bude corgoňligové derby vysielať v priamom prenose. „Musím povedať, že ako s televíznou spoločnosťou, tak aj s ÚLK, resp. zväzom, sme ihneď našli spoločnú reč. Oslovila ich hlavne naša myšlienka ponúknuť ľuďom v Nitre pekné športové vyžitie. Hokejový klub bol maximálne ústretový, aj za to by som sa kolegom z HK chcel poďakovať,“ povedal generálny manažér FC Nitra Jozef Petráni.

Rozmenené na drobné, k termínovej kolízii dvoch najpopulárnejších športov nepríde. Hokej začne riadne o piatej podvečer, futbal krátko po jeho skončení, t.j. o pol ôsmej. V piatok sa v Nitre očakávajú solídne divácke návštevy. Pozn.: Dvojvstupenka s dvomi kontrolnými ústrižkami sa bude predávať od štvrtka v pracovnej dobe na: sekretariáte FC Nitra, a.s. a na predpredajnom mieste (zberňa Tiposu v Sandokane na Klokočine). Pre účely dvojvstupenky sú vyhradené miesta na státie (hokej) a na nekrytú tribúnu (futbal).

Dvojvstupenka
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM