Lucia Lauková Hokej

V Nitre vyrastajú malí majstri: Pozrite si nefalšovanú radosť hokejových drobcov

Tešiť sa z úspechov je základ. To netreba pripomínať týmto nádejným mladým hokejistom. Na zápase predviedli ako má vyzerať nefalšovaná radosť.

Ilustračný obrázok k článku V Nitre vyrastajú malí majstri: Pozrite si nefalšovanú radosť hokejových drobcov
Zdroj: HK Titani Nitra

Pod Zoborom nám rastie mladá generácia hokejistov. Nový mládežnícky hokejový klub tvoria deti vo veku od 5 do 8 rokov. HK Titani Nitra, ako si hovoria mladí hokejisti, je už riadnym členom Slovenského zväzu ľadového hokeja. Informoval nás o tom manažér klubu Peter Púš. „20. januára 2016 sme boli prijatí za riadneho člena SZĽH,“ oznámil nám Peter Púš manažér HK Titani Nitra. Napriek tomu, že na scéne nie sú pridlho môžu sa pochváliť viacerými úspechmi.

K tomu najnovšiemu patrí pekné umiestnenie na 1. ročníku turnaja o Pohár Titanov. Mladí hokejisti si zmerali sily v sobotu 21.mája v Hokejovej hale na Klokočine v Nitre. Turnaja sa zúčastnili mužstvá Vasas Budapešť, Agility One, Zlaté Moravce a domáci TITANI Nitra. Napriek tomu, že mladí Titani získali 3. miesto ich radosť bola šampiónov hodná.

Video z turnaju o Pohár Titanov natočené v Mestskej hale na Klokočine zachytáva posledné sekundy zápasu, kedy už hráči mali na dosah svoju výhru. HK Titani Nitra predviedli nefalšovanú radosť zo zdarného zápasu. „Deti na tomto videu majú 5 až 8 rokov. Najmenej rokov má brankár ktorého máte možnosť vidieť v bránke,“ povedal Peter Púš. Hovoríme síce o mužstve avšak zdá sa nám, že v tíme sa nájde aj jedno dievča. „Áno máme aj dievčatko v tejto mladšej kategórii,“ potvrdil manažér Peter Púš.

Okrem toho sa tento tím môže pochváliť aj vlastnou hymnou, ktorej autorom je kapela Trafika. Pri natáčaní videoklipu samozrejme nechýbali deti z HK Titani Nitra.

V Nitre vyrastajú malí majstri: Pozrite si nefalšovanú radosť hokejových drobcov
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM