Lucia Lauková Kultúra

V Nitre na Hideparku oslávime Deň Zeme: Pripravené sú parádne aktivity a ekobar s dobrotami!

Deň Zeme oslávime aj v Nitre. V priestoroch Hideparku bude pre návštevníkov pripravený zaujímavý program a ekobar plný dobrôt.

Ilustračný obrázok k článku V Nitre na Hideparku oslávime Deň Zeme: Pripravené sú parádne aktivity a ekobar s dobrotami!
Foto: Rastislav Búgel

O každý kúsok zeme, ktorá nám mnohé, dáva by sme sa mali starať každý deň. Svetový deň Zeme však vznikol z nutnosti pripomínať si tieto dôležité samozrejmosti. Oslavuje sa po celom svete 22. apríla.

Podujatie ku dňu Zeme sa bude konať 21. apríla od 15.00 do 18.00 hodiny v priestoroch Hideparku v Nitre.„Tento ročník dňa Zeme venujeme revitalizácii a skrášľovaniu nášho spoločného kúska Zeme, kde sa pohybujeme veľmi často. Do aktivít sa môžu zapojiť veľkí i malí. Nezáleží predsa na veľkosti rúk, ale na odhodlaní niečo pekné a zmysluplné urobiť,“ informuje Hidepark na svojom webe.

Na Hideparku budú pre návštevníkov pripravené rôzne aktivity ako napríklad, výroba lavičiek z paliet do komunitnej záhrady, demontáž starého teepee pre deti a stavba nového. Výroba tabuliek s názvami rastlín a dekoračných exteriérových zvonkohier či landart. „Keďže je april mesiac lesov urobíme niečo pekné i pre naše stromy, keďže oni sa o nás starajú každý deň,“ uvádzajú organizátori na oficiálnom webe Hideparku.

Aby ste mali dostatok energie, organizátori si pre vás pripravili ekobar. „V ekobare sa budete môcť občerstviť ovocnými šťavami, bylinkovými limonádami, špeciálnymi nátierkami, ovocím a inými prekvapenia,“ informuje oficiálny web Hideparku.

Viac informácií nájdete na stránke Hidepark.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM