Rastislav Búgel Samospráva

V budove MŠ na Párovskej vznikne zdravotnícke zariadenie: Mesto budovu prenajme

Poslanci na svojom júnovom zasadnutí rozhodli o prenájme budovy Materskej školy na Párovskej 40 v Nitre. V nevyužívanej budove vznikne zdravotnícke zariadenie.

Ilustračný obrázok k článku V budove MŠ na Párovskej vznikne zdravotnícke zariadenie: Mesto budovu prenajme
Foto: Rastislav Búgel

Mesto prenajme budovu bývalej Materskej školy na Párovskej ulici v Nitre. O prenájme nehnuteľnosti spoločnosti DNPS rozhodli mestskí poslanci na svojom júnovom zastupiteľstve.

Fyzioterapeutická starostlivosť

„Žiadateľ v súčasnosti ponúka zdravotnú starostlivosť v odboroch fyzioterapia, psychiatria a neurológia. Ponúka im nadštandardnú starostlivosť fyzioterapeutického zámeru s cieľom trvalého odstránenia bolesti,“ uvádza sa v prerokovanom materiáli. „V žiadnom prípade sa neradí medzi alternatívne formy zdravotnej starostlivosti, ale zariadenie má svojho garanta a procesy sú pod priamou kontrolou odborníkov,“ uvádza ďalej spomenutý materiál.

Nevyužitá budova

Budova bola v poslednej dobe nevyužitá. Aj preto sa poslanci rozhodli nehnuteľnosť prenajať. V jej priestoroch už v minulosti sídlilo podobné zariadenie. Budovu dostane spoločnosť do prenájmu iba na istý čas. V pláne mesta je predaj v súčasnosti nevyužitej nehnuteľnosti. Znalecký posudok ohodnotil budovu na 160-tisíc eur. Prenájom tak bude trvať iba do doby, pokiaľ sa budovu nepodarí predať vo verejno-obchodnej súťaži.

V bývalej materskej škole vznikne zdravotnícke zariadenie
6
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM