Hokej

Úvod sezóny ako zo zlého sna: Hokejisti Nitry prehrali aj tretí zápas

Hokejová Nitra sa hneď od úvodu nového súťažného ročníka trápi. Body nezískala ani na ľade Liptovského Mikuláša.

Ilustračný obrázok k článku Úvod sezóny ako zo zlého sna: Hokejisti Nitry prehrali aj tretí zápas
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Hneď v úvodnom kole nového ročníka Nitra pred domácim publikom podľahla Popradu 2:4. V druhom kole doma hostila rivala z Nových Zámkov. Ani v tomto prípade sa fanúšikova spod Zobora netešili. Corgoni totiž prehrali vysoko 2:6.

Počas tretieho kola cestovali zverenci trénera Antonína Stavjaňu do Liptovského Mikuláša. Nitra sa však herne trápila. V zápase nevyužila ani presilové hry o dvoch hráčov. Boli to domáci hráči, ktorí v závere prvej tretiny otvorili skóre zápasu gólom v presilovej hre (1:0).

Liptáci zachytili aj úvod druhého dejstva. Využili aj druhú početnú výhodu a odskočili na rozdiel dvoch gólov (2:0). Nitra sa vrátila do zápasu o necelé dve minúty, kedy znižoval Griffin (2:1).

V závere videli diváci gólové hody. Najprv pridali dva góly domáci (4:2), no Nitre sa opäť podarilo znížiť. Radosť však netrvala dlho a už o minútu a pol bol stav 5:2. Corgoňom sa už samom v závere podarilo iba upraviť výsledok zásluhou Bubelu.

HK 32 Liptovský Mikuláš – HK Nitra 5:3 (1:0, 1:1, 3:2)

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Ani tretí zápas nám body nepriniesol. Tri góly z hokejok Grffina, Bajteka a Bubelu boli na domácich málo. V nedeľu hostíme Michalovce.

Posted by HK Nitra on Friday, September 22, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM