Monika Földešiová Rôzne

Uvítací večierok pre študentov

Po prednedávnom otvorení nového akademického roka na Univerzite Konštantína Filozofa (UKF) sa študenti dočkali aj akejsi uvítacej párty. Tak ako každý rok, aj tento už po ôsmy raz zorganizoval Študentský parlament UKF tradičný Októberfest.

Pivo, klobáska, zábava a skvelá hudba – pravidelný scenár jedného z najobľúbenejších podujatí študentov v rámci študentského mimoškolského života pred ŠD Zobor. „Chceme podporovať študentský život, preto sme sa rozhodli na začiatku každého akademického roka usporiadať nejakú akciu, na ktorej sa študenti zabavia a zoznámia s novými ľuďmi,“ //povedal pre náš portál Peter Hrobár z Oddelenia pre vzťahy s verejnosťou a sociálnych vecí UKF. Podľa neho je to //„taká malá náhražka voči mníchovskému Októberfestu“. Zábavu im pripravil nielen organizačný tím v podobe súťaží, ale aj samotní účinkujúci, medzi inými aj Bora, The Downhill, Chiki Liki Tu-A a headlinerom večera, ktorého nebolo treba ani predstavovať, bol Janko Kuric s kapelou z „vidieka“.
V novembri čakajú študentov oboch univerzít študentské dni, počas ktorých sa bude konať už tradičný hokejový zápas. Okrem toho sa môžu prváci tešiť na imatrikulačné plesy, tie ich zábavnou formou uvedú do života. //„Myslím, že z našej strany organizujeme študentom dosť akcií, napokon, oni sa vedia zabaviť aj sami,“ //uzavrel.

Oktoberfest
68
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM