Monika Földešiová Rôzne

Úspechu sa báť netreba

O tom, ako si splniť sny, ísť za svojím cieľom a ešte k tomu dosiahnuť aj úspech, vám povie zakladateľ cestovnej agentúry Ľuboš Fellner.

MUDr. Ľuboš Fellner je lekárom, ktorý sa stal člen lekárskeho tímu pri 3 transplantáciách srdca na Slovensku. Okrem lekárskek profesie sa rozbehol aj po cestovateľskej dráhe. založil a teraz je majoritným spoločníkom BUBO Travel Agency – najväčším organizátorom zájazdov do viac než 60 exotických krajín sveta. Čitatelia Hospodárskych novín ocenili BUBO Travel Agency ako firmu, ktorá si najlepšie poradila s krízou na Slovensku, počas najkrízovejšieho roka vyrástli 15% obratom a počtom klientov o 34% s ročným obratom 13 000 000 eur. Okrem toho je Fellner zakladateľom najväčšieho cestovateľského festivalu na Slovensku- Camera Slovakia, Cestovateľského centra v Bratislave, spoluautor televíznej relácie Cestovanie na TA3 a cestovateľských utorkov v Poluse a členom najväčších slovenských cestovateľských expedícií do Konga, Bhutánu či Kašmíru.

Jeho prednáška SUCCESS STORY: Ľuboš Fellner- Ako vybudovať úspešnú firmu v turizme bude určená predovšetkým študentom SPU, zúčastniť sa jej však môže aj širšia verejnosť. Zameriavať sa bude predovšetkým na svoj posun, kedy sa “z nuly“ vypracovala až na úspešného lídra cestovnej kancelárie.

Konať sa bude už v stredu 16. marca od 13:30 do 15:00 v prednáškovej miestnosti A01 na SPU Nitra. Príďte načerpať energiu úspechu a nechať sa inšpirovať skúsenosťami !

fellner
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM