Rastislav Búgel Hokej

Úspech nitrianskych druholigistov: Hokejisti rozstrieľali súpera z Bratislavy!

V 19. kole II. hokejovej ligy cestovali nitrianski hokejisti do Bratislavy. Zverenci trénera Kolečániho nedali domácim žiadnu šancu.

Ilustračný obrázok k článku Úspech nitrianskych druholigistov: Hokejisti rozstrieľali súpera z Bratislavy!
Foto: Rastislav Búgel

Nitriansky účastník II. hokejovej ligy cestoval počas 19. kola súťaže na ľad súpera Bratislava RiverBlades. Približne stovka divákov videla svižné stretnutie. Už po 15. sekundách hry vyhrávala Nitra zásluhou Mariana Molnára. Iba 12 sekúnd stačilo domácim na vyrovnanie (1:1).

Gólostroj hostí

V druhej tretine sa Nitra rozbehla. Najprv sa v 23. minúte presadil Rašovský, aby o necelú minútu zvyšoval na rozdiel dvoch gólov Hronský. Nitriansky gólostroj pokračoval. V 25. minúte prekonal domáceho brankára Peter Paukner (1:4). Skóre druhého dejstva uzatváral nitriansky hráč Róbert Ďurech (1:5).

Nitra rozhodla

Skóre tretej tretiny otvárala opäť Nitra. V 45. minúte sa presadil Ondrej Golas. Následne v rozpätí troch minút Nitra skórovala ešte trikrát. Bajtala zvyšoval na 1:7, neskôr sa presadil opäť Bajtala a následne aj Dujíček. Domáci tím prekonal nitrianskeho brankára ešte v 59. minúte, no na víťazstve Nitry to nič nemenilo.

Bratislava RiverBlades – HK 96 Dynamax Nitra 2:9 (1:1. 0:4, 1:4)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM