Monika Földešiová Basketbal

Urban: Na palubovke nechali naši hráči srdce

V 30. kole basketbalovej extraligy mužov sa zverencom trénera Ľubomíra Urbana konečne odlepila smola z piet. Po šnúre štyroch prehier za sebou využili výhodu domáceho publika a vo vzájomnom súboji s Levicami si pripísali cenné body.

BK Bemaco SPU Nitra – ONYX Levice 75:48 (32:31) Najviac bodov: Žiak 18, Nuber 13, Silinskis 11 – Bernard 16, Lutovský 6, Seman 6, 600 divákov.

Ľubomír Urban k rozšíreniu kádra a prípadnom návrate Roberta Vadena: „Neviem nič konkrétne, situácia je aká jé, tá finančná je druhá vec. Každopádne by sme našu koncentráciu neradi upierali na to, koľko nás je. V basketbale sa dá dosiahnuť veľa aj s piatimi hráčmi. Ale hľadáme v týchto ťažkých časoch také silné typy, ktoré sú odolné práve na ťažké zápasy v play off. Som však rád, že hráči vyťahujú také svoje tromfy, ktoré sú určite použiteľné v ďalšom priebehu ligy. Comeback Vadena nemôžem ani potvrdiť ani vyvrátiť, nemám žiadne konkrétne informácie. Rieši to vedenie, treba sa obrátiť s touto otázkou na nich. Čo sa týka kádrového zloženia nášho družstva, nemám žiadnu informáciu, ktorá by mohla byť zaujímavá.“

Viac vo videu nižšie

foto titulka: Peter Baráth

Urban: Na palubovke nechali naši hráči srdce
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM