Tlačové správy

UNIQÁtny úspech spoločnosti UNIQA GSC: V prestížnej ankete Najzamestnávateľ 2020 získala 1. miesto!

Nitra má svojho Najzamestnávateľa! V súťažnej kategórii Centrá zdieľaných služieb si UNIQA GSC vybojovala, aj napriek silnej konkurencii, pomyselnú „zlatú” medailu.

Ilustračný obrázok k článku UNIQÁtny úspech spoločnosti UNIQA GSC: V prestížnej ankete Najzamestnávateľ 2020 získala 1. miesto!
Zdroj: shutterstock

Z úspechu, ktorý sme dosiahli, máme nesmiernu radosť. Ďakujeme za každý hlas, ktorý sme dostali, či už z radov našich zamestnancov alebo verejnosti. Je pre nás dôkazom, že to, čo robíme, robíme dobre,” povedal Tibor Zalabai, konateľ spoločnosti UNIQA GSC.

Najzamestnávateľ je prestížna anketa, ktorú spoločnosť Profesia vyhlasuje každý, v poradí už deviaty, rok. Jej cieľom je priniesť reálny pohľad uchádzačov i potenciálnych zamestnancov na Slovensku na to, ako vnímajú jednotlivé firmy, ich benefity a imidž nielen jej vlastní zamestnanci, ale i široká verejnosť.

Náhoda? Nemyslím!

V duchu tohto sloganu sa niesla aj motivačná kampaň, ktorú spoločnosť UNIQA GSC realizovala koncom minulého roka. Jej cieľom bolo odkomunikovať všetky reálne argumenty, vďaka ktorým mala spoločnosť úprimné ambície uchádzať sa o titul najatraktívnejšieho zamestnávateľa.

Kampaň upriamovala pozornosť na širokú škálu benefitov, ktorú svojim zamestnancom dlhodobo poskytuje. Z výsledkov interného prieskumu spoločnosti vyplynulo, že zamestnanci najviac oceňujú: flexibilný pracovný čas, možnosť pracovať z domu (home office), stabilné zázemie, ktoré si zamestnanci cenia najmä v súčasných neistých časoch, motivujúce finančné ohodnotenie, možnosť bezplatného vzdelávania (kurzy cudzích jazykov, školenia…) a v neposlednom rade skvelý kolektív. Séria vizuálov, s ktorými sme sa mohli stretnúť v online i offline prostredí, preto odkazovala na uvedené, najlepšie hodnotené, benefity.

Zdroj: UNIQA GSC

Najzamestnávateľ vytvára naj prostredie

Dobrý zamestnávateľ vytvára pre svojich zamestnancov dobré prostredie. Najzamestnávateľ však vytvára dobré prostredie pre celú spoločnosť. „Ľudia sú u nás vždy na prvom mieste. A nemyslíme tým len našich zamestnancov, ale aj ľudí v blízkom okolí. K mnohým z nich nebol osud veľmi priaznivý, preto im radi podávame pomocnú ruku”, hovorí Jana Kosdiová, vedúca HR oddelenia v UNIQA GSC.

Spoločnosť preto dlhodobo podporuje rôzne charitatívne projekty a neziskové organizácie. Jana Kosdiová dodáva: „Teší nás, že naše aktivity spoločenskej zodpovednosti nenechali chladnou ani širokú verejnosť a stretli sa s veľmi pozitívnou odozvou aj v rámci hlasovania v ankete Najzamestnávateľ.

Zdroj: UNIQA GSC

Víťazné kliky

V druhej fáze motivačnej kampane spoločnosť UNIQA GSC vyzývala k tomu, aby zamestnanci, ale aj široká verejnosť, spravili jeden malý klik, ktorý dokáže veľké veci.

Zdroj: UNIQA GSC

A podarilo sa! UNIQA GSC, ktorá aktuálne oslavuje už svoje 25. výročie, sa úspešne preklikala až k titulu Najzamestnávateľ 2020.

Chcete sa aj vy stať súčasťou skvelého tímu u Najzamestnávateľa 2020? Spoločnosť UNIQA GSC, so sídlom v Nitre, aktuálne obsahuje viaceré pracovné pozície: administratívny pracovník, IT tester, JAVA developer, programátor, analytik, atď. Viac informácií nájdete tu.

Zdroj: UNIQA GSC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM