Rastislav Búgel Krimi

Ukrutná smrť Vanesky (†3): Prúd ju vláčil pol kilometra!

AKTUALIZOVANÉ! Nitrou otriasa ďalšia nevídaná tragédia! Do odkrytého kanála sa zrútilo iba 3-ročné dievča. Ku šokujúcemu nešťastiu došlo, keď Vaneska bola na prechádzke s vlastným strýkom. Prúd bezbranné telíčko potom vláčil až pol kilometra. Dievčat

Nevinná prechádzka sa stala nočnou morou, na ktorú nikdy nezabudnú! Malá Vaneska (†3) sa prechádzala so svojim strýkom, no nikto nemohol tušiť, že to sú ich posledné spoločné chvíle. V jednom momente dievčatko ešte bola pri ňom, o sekundu už jej razu nebolo. Vaneska spadla do nezakrytého kanála a to ju stálo život.

Dievčatko skončilo až na jeho dne. .„Pri rieke Nitra spadla do odkrytého kanála hlbokého približne päť metrov. Prúd rýchlo tečúcej vody ju strhol a jej telíčko sa plavilo pol kilometra. Voda ju z potrubia vyplavila až v čistiarni odpadových vôd,“ vraví policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Telíčko objavil náhodný rybár. Nešťastie sa stalo približne o pol ôsmej večer.

Vyšetrovanie sa rozbehlo na plné obrátky. Polícia okolnosti vyšetruje ako prečin usmrtenia. Policajtom, záchranárom ani hasičom sa nepodarilo dievčatko napriek veľkej snahe zachrániť.

nitra24/tvnoviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM