Tlačové správy

Ukončite leto víťazne: V súťaži s minerálnou vodou Budiš hráte o špičkový karavan!

Minerálna voda Budiš ponúka v rámci letnej sezóny lákavú súťaž - svojim zákazníkom počas leta rozdáva až 106 cien. A nie sú to hocijaké ceny. Vo finále hráte o luxusný karavan na vaše potulky svetom.

Ilustračný obrázok k článku Ukončite leto víťazne: V súťaži s minerálnou vodou Budiš hráte o špičkový karavan!
Zdroj: Budiš

Po úspechu minuloročnej spotrebiteľskej hasičskej súťaže sa Budiš tento rok rozhodol rozdať 106 lukratívnych cien, ktoré potešia najmä zákazníkov so záľubou v cestovaní a objavovaní nových miest. V hre bolo dohromady 100 kamier GoPro Hero5 Black a 5 minikaravanov Bushcamp. Poslednou a hlavnou cenou je karavan Dethleffs, ktorého nový majiteľ sa bude losovať začiatkom septembra.

O lákavé ceny budú mať možnosť súťažiť všetci tí, ktorí odošlú kód ukrytý na zadnej strane súťažnej etikety prostredníctvom SMS správy, alebo ho zaregistrujú priamo na stránke www.budis.sk/sutaz.

Doprajte si božskú chuť v limitovanej edícii súťažných futbalových fliaš už dnes! Prvenstvo na trhu v kategórii najpredávanejšia minerálna voda na Slovensku, je podporené nielen jedinečnou a nezameniteľnou chuťou minerálnej vody Budiš, ale aj blahodarnými účinkami na ľudské zdravie, vysokou kvalitou produktov a silnou tradíciou značky na Slovenskom trhu.

Spoločnosť sa posledné roky hrdo pýši i mnohými prestížnymi domácimi a medzinárodnými oceneniami kvality. Budiš to je fantastické spojenie chuti, zdravia, originálnych aktivít a možnosti vyhrať lákavé ceny. Ak ju raz začnete piť, neviete s tým prestať, a teraz môžete vyhrať aj jednu zo skvelých cestovateľských ci­en.

Neváhajte preto a zakúpte si svoju obľúbenú minerálnu vodu Budiš so súťažnou etiketou a zapojte sa do jedinečnej súťaže, ktorá prebieha od 15.4. do 31.8.2017.

Pre viac informácii navštívte stránku www.budis.sk/sutaz.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Budiš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM