Rastislav Búgel Iné športy

UKF zdolala hráčky Pezinka: Nitrianske volejbalistky kraľujú extraligovej tabuľke!

V 6. kole volejbalovej extraligy žien privítali volejbalistky Volley project UKF Nitra súperky z Vistareal Pezinok. Už od úvodu bolo jasné, že nitrianske volejbalistky to nebudú mať ľahké.

Ilustračný obrázok k článku UKF zdolala hráčky Pezinka: Nitrianske volejbalistky kraľujú extraligovej tabuľke!
Foto: Rastislav Búgel

Počas prvého setu si 150 divákov vychutnalo viac ako vyrovnanú hru. Záver prvého setu bol veľmi zaujímavý. Body sa prelievali z jednej strany na druhú. Nitrianske volejbalistky sa napokon tešili zo zisku setu za stavu 27:25.

UKF dominovala

Druhý set priniesol úplne iný volejbal. Nitrianske volejbalistky sa do svojich pezinských súperiek pustili hneď od začiatku. Po chvíli bol už stav pre nitrianske dievčatá 13:5. Následne si tréner hosťujúceho celku zobral oddychový čas, no recept na nitriansku hru nenašiel. Hráčky UKF si pripísali druhý set za jednoznačného stavu 25:14.

Body ostali v Nitre

Tretí set zápasu sa náramne podobal na prvé dejstvo. Diváci videli poriadne vyrovnané stretnutie. Body sa prelievali z jednej strany na druhú a ani jeden tím nemal výrazne navrch. Po dráme v závere si aj tretí set pripísali nitrianske volejbalistky a po 84. minútach zápasu vyhrali 3:0 na sety.

Volley project UKF Nitra – Vistareal Pezinok 3:0 (27:25, 25:14, 27:25)

Volley project UKF Nitra - VISTA real Pezinok
40
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Volley project UKF Nitra - VISTA real Pezinok
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM