Monika Földešiová Kultúra

Uhádni meno a vyhraj

Súťaž so svojou 24-kou a vyhraj lístky na Amfikfest 2010.

Prvý ročník Amfik festu sa už nezadržateľne blíži a aj vy môžete byť vďaka nášmu portálu jeho súčasťou a to ZADARMO. Tento rok lákajú organizátori na chuťovky ako IMT Smile, legendárna Tublatanka, českí chlapci z Chinaski a slovenská kapela No Name. Vystúpi aj slovenský víťaz Československej superstar a nitrianske skupiny UKND a Borra, ďalej Never Back a tanečná skupina Old School Brothers. Aj tento rok budú pre vás prichystané súťaže medzi koncertnými prestávkami, kde môžete vyhrať týždňový zájazd pre 2 osoby do Grécka. Okrem toho sľubujú organizátori podujatie plné zábavy a množstva atrakcií.

Zapojte sa do našej súťaže a vyhrajte lístky na Kartel-Amfik fest, ktorý sa bude konať 5. júna na amfiteátri pod Zoborom. Odpovedzte na súťažnú otázku „Ktorý účastník Československej superstar sa zúčastní tohtoročného Amfikfestu?“ Správne odpovede zasielajte najneskôr do 3. júna SÚKROMNOU SPRÁVOU na http://www.nitra24.sk/…ns/pm/pm.php?… a do predmetu správy napíšte heslo amfikfest Po vyhodnotení súťaže vyžrebujeme 10 výhercov, každí z nich dostane 2 lístky na toto podujatie.

UPOZORNENIE: Posielať súkromné správy môžu len zaregistrovaní. Tým však nebráni nič v tom, aby sa stali členmi nášho webu Nitra 24. Tak neváhajte a čerpajte výhody, ktoré vám 24-ka prináša !!!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM