Marek Šebeňa Rôzne

Ugriluj si svoju svokru!

Koncom týždňa grilujeme, prídeš? - A čo? Nejaká svadba v rodine? - V podstate áno. Svokru si vzal PánBoh.

alebo

Koľko zubov má mať svokra? Dva. Jeden, aby mala s čím otvárať pivo na grilovačke a druhý, aby ju malo čo bolieť.

Aj takto sa dá grilovať a hľadieť na svokru. Pokiaľ sa však svojej drahej svokre chcete pochváliť novým grilovacím náradím, obdarovať ju niečim novým, presvedčiť ju, že grilovanie zvláda aj bez vás sama doma na záhrade a docieliť, aby vám nechodila hovoriť čo a ako ešte okoreniť a dochutiť, zapojte sa do našej súťaže s portálom nagril.sk a vyhrajte skvelé grilovacie náradie či grilovacie maškrty. Takto sa jej odvďačíte a na druhej strane ju dostane z vlastnej záhradky :-)

Suťažnú otázku, ako si poradiť so svokrou, nájdete tu: http://www.nagril.sk/…lovacie-ceny alebo [link=http://www­.nagril.sk/hraj-o-grilovacie-ceny]NAGRIL.SK[/lin­k]

NAVYŠE! Kto nám pošle foto z grilovačky alebo vtip o grilovani a svokre, bude zaradený do žrebovanie o prekvapenie – Zlaté Kurča! Vyberieme 5 naj foto, za ktoré sa bude hlasovať a tiež 5 naj vtipov! Zverejníme ich na našich weboch a o tom najlepšom rozhodnete vy! foto alebo vtipy posielajte na odvas@global24.sk (odvas@global24.sk)

Tak nečakajte a ugrilujte si svoju svokru. Súťažná otázka Bez čoho sa na grilovačke nezaobídete? Možnosti odpovedí (a,b,c) najdete kliknutím tu: [link=http://www­.nagril.sk/hraj-o-grilovacie-ceny]NAGRIL.sk[/lin­k] a vyhraj!

Správnu odpoveď posielajte: nagril@nagril.sk A aj keď vieme, že tá odpoveď a) nás všetkých láka, nie je správna :-D

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM