Rastislav Búgel Hokej

Tretíkrát v Nitre: Do hokejovej brány sa postaví Vlastimil Lakosil!

Do nitrianskeho hokejového klubu sa už tretíkrát vracia skúsený brankár Vlastimil Lakosil. Naposledy v Nitre pôsobil v sezóne 2009/2010.

Ilustračný obrázok k článku Tretíkrát v Nitre: Do hokejovej brány sa postaví Vlastimil Lakosil!
Zdroj: Webnoviny.sk

Dieru po slovinskom brankárovi Robertovi Kristanovi v nitrianskom klube HK Nitra zaplní fanúšikom známe meno. Už tretíkrát sa do nitrianskeho klubu vracia skúsený český brankár Vlastimil Lakosil. Toho Nitra povolala ako náhradu za slovinského brankára, ktorý bude reprezentovať svoju krajinu na ZOH v Soči.

Nechcú stratiť náskok

Vlastimil Lakosil sa prvý raz v Nitre predstavil v sezóne 2005/2006, neskôr vystužil nitrianske rady ešte v sezóne 2009/2010. V oboch sezónach dosiahol v Nitre na semifinále najvyššej slovenskej hokejovej súťaže. V aktuálnej sezóne chytal v kazašskom klube Arlan Kokšetau. „Počas olympiády prídeme o brankára Kristana a neradi by sme stratili náš náskok, ktorý sme si na druhom mieste vytvorili. Takisto smerom k play-off sme cítili potrebu vystužiť náš brankársky tandem. Vlasto Lakosil má svoje kvality, dobre ho poznáme a veríme, že nám pomôže,“ citovala stránka klubu slová riaditeľa Jána Plandoru. Pre nitriansky klub bude Lakosil k dispozícii od budúceho týždňa.

Foto: webnoviny

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM